Iloinen aamu yllätys, kun tulin gerbu huoneeseen ja kuulin vauva terrasta uutta piipitystä. Huomasin sitten että Amalian puolelle on ilmestynyt aivan uusi pesä yhteen nurkkaan ja menin kurkkaamaan niin siellähän näkyi pikkuisia pinkkejä. Mahtavaa! Amalia on sitten synnyttänyt viime yönä joskus keskiyön jälkeen, kun itse olin täällä vielä valveilla kahdentoista jälkeenkin eikä silloin ollut vielä synnytyksestä tietoakaan.

Vaklasin tuossa hieman myöhemmin, kun huomasin Amalian vaihtavan pesäpaikkaansa tuonne puu mökkiin, niin laskin siinä samalla että viisi naperoa se tuolta nurkasta ainakin kantoi mökkiin. Voi hitsi, kun mä oon nyt ihan happy happy xD Huimat viisi poikasta pyöräyttänyt. Mut kyllä se näyttikin aikamoiselta ilmapallolta sen mahansa kanssa eilen, et ei ihmekkään et tuli sitten noinkin monta. 

On se kyllä aika uskomatonta miten noin pienestä eläimestä voi yleensä tulla tuommoinen lauma pikkuisia pihalle. Elämän suuria myysteereitä. Nyt sitten toivotaan että menee kaikki hyvin ja Amalia jaksaa naperoitansa kunnolla hoivata.
Nyt ainakin näyttäisi touhottavan niiden kimpussa ihan mukavasti.