Tein tuossa juuri pikaisen napero tarkastuksen ja laitoin vähän pilttiä vauvaterraan pikku naperoita varten. Ainokainen A-poikueen napero 16pv ikäinen Alcatraz kävikin pyörähtämässä taas pesän ulkopuolella. Se näyttää jo vähän koittavan maistellakkin ruokakupin antimia ja toivottavasti pääsisi maistamaan tuota pilttiäkin ennenkuin mamma pistelee kaiken suihinsa.

B-naperoita näytti edelleen olevan se kuusi kipaletta tuolla pesämökissä. Tuo mökki onkin näppärä kun siinä on irtoava katto niin pääsee kätsysti kurkkaamaan pesään kun vaan nostaa vähän kattoo sivuun. Edelleen näytti olevan kaksi tummempaa kuviollista naperoa ja neljä pinkimpää joista myöskin osa kuviollisia. Eilen tosiaan olin katsovinani että yksi napero näytti jo hieman oranssilta. Juuri tuollainen kuviollinen, kun erottui jo otsalaikkukin ihan hyvin ja nythän niillä onkin ikää jo 10pv verran.

Amaliallekkin laitoin vähäsen pilttiä tuonne vaikka nuo sen naperot eivät vielä kauheasti ole liikuskelleetkaan pesän ulkopuolella, mutta saavathan ne sitä vitamiinia sitten emon maidostakin kun mamma nauttii päärynä piltistä. Tuohon pilttiinhän on siis lisätty C-vitamiinia, sitä oikein mainostetaan vielä purkin kyljessä.