Nonniin näin yöeläimenä täytyy taas ilmoittaa näin yöaikaan punninneeni juuri naaraat ja tulleeni siihen tulokseen että Parisin ja Floridan kohdalla näyttää hyvältä, mutta nämä muut naaraat ei sitten näytäkkään enää niin lupaavilta. Alkuun Amaliallakin paino nousi kivasti, mutta nyt parina päivänä se on ollutkin laskussa... Mene ja tiedä nyt sitten. Joka tapauksessa Brainiacin en usko olevan tiineenä, silläkun on tuo paino noussut ainoastaan 2grammaa ja astutuksesta kuitenkin jo 9 päivää. Täytynee astutella uudelleen. Lisäksi väsäiltiin illasta parit totutusverkot ja nyt laitoin Murinan tottuttelemaan poikansa Sahramin kanssa, jos saataasiin sekin pois yksinäisyydestä taas :)

 

Murina puuhailee siellä ihan kaikessa rauhassa ja ottelee lunkisti niinkuin aina ja Sahrami taas riehuu verkon toisella puolella hullun lailla :D Hyppii mökkinsä katolta verkkoon roikkumaan, tiputtautuu alas ja riehuu verkon kimpussa kauheella tohinalla. Murina vaan käy välillä verkolla haistelemassa Sahramia ihan niinkuin ei mitään ja jatkaa puuhailujaan kaikessa rauhassa. Jotenkin koomista tuo Sahramin räyhääminen tuolla xD  
 
Nyt täytys vielä toinen verkko värkkäillä tonne et sais laittaa Jenniferinkin totutteleen tuon Monan kanssa. Saa senkin pois yksinäisyydestä sitten. Se onkin nyt vähän aikaa yksin ollut kun sillä piti niitä poikasia tehdä, mut se ei sitten onnistunutkaan. Alkuun näytti kyllä lupaavalta, mutta sitten kun olisi pitänyt synnyttää niin mitään ei sitten tullutkaan. Noh nyt jos saisi sen kuitenkin piakkoin laitettua totutukseen niin saisi sillekkin kämppiksen =)